fbpx

Vertel mij hoe je eet en ik vertel jou wie je bent

(2 klantbeoordelingen)

14,99

  Wat is er mooier dan elkaar beter te leren kennen? Aan het einde van een potje babbla is iedere speler daarom een winnaar. Toch hoef je geen zweverige situaties te verwachten. De mooiste en grappigste verhalen zijn vaak dichtbij huis te vinden. Hoe goed ken jij je omgeving? Haal babbla in huis en speel je wijzer!   Gratis verzenden bij aankoop van twee (of meer) spellen.  

Uitverkocht

Categorie:

  Wist je dat je gemiddeld 4,5 jaar van je leven aan het kauwen bent? Eten is letterlijk alledaags, terwijl iedereen het op een eigen manier beleeft. Eten vertelt daarom veel over wie jij bent als persoon. De 50 spelvragen laten je niet alleen lachen, je krijgt de kans op een heel laagdrempelige manier de meest intieme verhalen te delen. Hoe goed ken jij je familie of collega’s, je klasgenoten of vriendengroep? Wat is hun favoriete smaak? Wie is de keukenprins(es) van hun familie? Hebben ze wel eens eten gestolen? Ontdek het met babbla!  

2 beoordelingen voor Vertel mij hoe je eet en ik vertel jou wie je bent

  1. Karin

    Het spel ziet er echt mooi uit! Ik hou van eten en koken, maar het was ook leuk om met mijn kinderen te spelen. Zij wisten niet veel over mijn grootmoeder bijvoorbeeld, nu heb ik door dit spel daar over verteld en dat is heel waardevol.

  2. Arthur

    Aangeschaft voor het nieuwe schooljaar. Met meerdere klassen gespeeld en dat leverde de meest verrassende momenten op. Voor verschillende typen leerlingen een laagdrempelige manier om persoonlijke verhalen te delen. Een aanrader voor collega’s in het onderwijs!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *